Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (2024)

Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (3)Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (4)+31 318 414 694verkoop@lmbroelofs.nl

 • Home
 • Werken bij LMB Roelofs

MENU

Contact

HomeMerkenMaschio Gaspardo

LMB Roelofs vertegenwoordigt het merk Maschio Gaspardo al jaren

Maschio Gaspardo heeft een brede productlijn die zich richt op grondbewerking, zaaien, gewasbehandeling en groenonderhoud en bedient zowel kleine als grote agrarische bedrijven met hoogwaardige apparatuur. LMB Roelofs vertegenwoordigt het merk al jaren en kent een grote schare aan tevreden klanten.

Bekijk actuele voorraad Maschio GaspardoBekijk

Vragen?

+31 318 414 694+31 318 414 694

Bekijk de veelgestelde vragen

Een breed scala aan kwaliteitsproducten

Maschio Gaspardo biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder frezen, rotorkopeggen, klepelmaaiers, zaaimachines, grasmaaiers, ploegen, sproeiers en meststofstrooiers. Met dergelijke veelzijdigheid kunnen klanten rekenen op hoogwaardige machines die voldoen aan hun specifieke behoeften, ongeacht de grootte van het bedrijf of de complexiteit van de werkzaamheden.

Uitgebreid assortiment Maschio Gaspardo

Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten bedient LMB Roelofs met Maschio Gaspardo zowel kleine als grote agrarische bedrijven. De innovatieve zaaioplossingen, zoals het CHRONO-plantsysteem, stellen onze klanten in staat om met precisie en efficiëntie te werken, ongeacht de omstandigheden. Bovendien laat het merk de betrokkenheid inzake duurzaamheid zien door een reeks milieuvriendelijke mulchers aan te bieden die voldoen aan de groeiende vraag van biologische landbouwbedrijven.

Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (5)

Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (6)

Innovatieve zaaioplossingen

Een van de onderscheidende aspecten van Maschio Gaspardo is de focus op innovatie. Een voorbeeld daarvan is het bekroonde CHRONO-plantsysteem met hoge snelheid. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van pneumatisch transport van zaad onder druk, waardoor het mogelijk is om te zaaien met een snelheid van wel 15 km/u en hoger. Het systeem is veelzijdig genoeg om te werken op conventioneel bewerkte gronden of minimaal bewerkte gronden. Wat de omstandigheden ook zijn, CHRONO garandeert de hoogste precisie bij het zaaien, ongeacht de grootte, plantdiepte en rijsnelheid.

Milieubewuste mulchers voor duurzaamheid

Met een groeiende vraag naar biologische landbouwproducten, heeft LMB Roelofs met Maschio Gaspardo een compleet assortiment aan mulchers in huis om aan de behoeften van deze milieubewuste agrariërs te voldoen. De mulchers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en geschikt voor hobbygebruik tot professioneel gebruik. Deze machines zijn bij uitstek geschikt voor het versnipperen van gewasresten met een grote diameter op grote oppervlakken, zelfs op oneffen terreinen of in de buurt van kanalen en sloten.

Nieuws, tips, acties & advies!

Ontdek het laatste nieuws van LMB Roelofs!

Meer nieuws

AfleveringBekijk bericht
AfleveringBekijk bericht

Veelgestelde vragen over Maschio Gaspardo

Het productengamma omvat een breed scala van frezen , rotorkopeggen,klepelmaaiers, (precisie)zaaimachines,grasmaaiers, machines voor passieve en minimale grondbewerking, sproeiers, ploegen, schoffelmachines enmeststofstrooiers.

De geschiedenis van Maschio begint al in het jaar 1964, wanneer de broers Egidio en Giorio hun eerste landbouwfrees maken in de schuur op het ouderlijk landbouwbedrijf. De eerste 10 jaren werd van hieruit geproduceerd en ontwikkeld. Ook de eerste stappen werden gezet om de Maschio produkten in het buitenland te vermarkten. In 1979 bleek de beschikbare ruimte te klein en werd overgegaan tot aankoop van de Terranova fabriek in Padova. Deze lokatie tesamen met het opkomen van de mechanisatie zorgden voor een enorme groei, zodanig dat al snel werd uitgekeken naar expansiemogelijkheden.

 • de sterke focus op de productiviteit en werk
 • de neiging tot groei en vooruitgang
 • de kwaliteit van het produkten de kwaliteit van de dienstverlening
 • de wensdicht bijde klant te staan

Merken

Betrouwbare topmerken bij Roelofs

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op!

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 8:00 tot 17:00 bereikbaar.

Verkoop: René Mooijman, +31 (6) 57 44 03 15
Verkoop: Jan van de Westeringh, + 31 (6) 45 38 24 36

Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

+31 318 414 694Neem contact op

Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (20)

Ik heb interesse

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten. Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

  Ik wil solliciteren

  Wat leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf. Vul het contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen!

   Ik heb een vraag

   Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten. Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

    Ik wil een inruilvoorstel

    Hartelijk dank voor uw aanvraag. Door het onderstaande formulier in te vullen, kunnen wij uw inruilverzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen.

     Ik wil een offerte aanvragen

     Hartelijk dank voor uw interesse in een van onze producten. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen uw offerte-aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

      Ik wil mijn machine verkopen

      Hartelijk dank voor uw voorstel. Door het onderstaande formulier in te vullen, kunnen wij uw product beoordelen.

       Maschio Gaspardo - Roelofs Landbouwmachines (2024)
       Top Articles
       Latest Posts
       Article information

       Author: Prof. An Powlowski

       Last Updated:

       Views: 6597

       Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

       Reviews: 91% of readers found this page helpful

       Author information

       Name: Prof. An Powlowski

       Birthday: 1992-09-29

       Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

       Phone: +26417467956738

       Job: District Marketing Strategist

       Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

       Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.